|
Otobüs Firmaları...
|
| MUCURnet |
Mesaj Tarihi 10/09/2006 01:59
|

Katılım Tarihi: 21.05.06
|
Çoğu vatandaşımızın şikayetçi olduğu bir konuda firmalardır mutlaka.Bİlet alırken Mucur diye alınıp Kırşehire bırakmalar yada sizi 1 saat bekletmeler...
Açıkcası hep ilimiz Kırşehirimiz diyordum ama ben artık Kayseri firmalarına biniyorum.Mucurda inmeside rahat oluyor ve bizim firmalarımızdan çok daha iyi hizmetleri var.

Mucur'un en NET sesiyiz..! |
| |
|
|
| Onder tatarli |
Mesaj Tarihi 10/09/2006 12:12
|

Katılım Tarihi: 12.07.06
|
sana yüzde yüz katılıyorum 3 defa yolda araç bozuldu rezillik ya.Birgün çok param olursa sıfır otobüslerle kurulu bir firma kuracağım.saygılar |
| |
|
|
| R40T |
Mesaj Tarihi 10/09/2006 12:52
|

Katılım Tarihi: 09.07.06
|
Sevgili hemşehrilerim gerçektende çok önemli bir konuya değindiniz. Sanıyorum bu konu bütün hemşerilerimizin şikayetçi olduğu bir mesele. Malesef memleketimize gitmek istediğimizde yok arıza olur, yok 2 saatlik yol 4 saatte gelirsiniz, yok belediye otobüsü gibi her durakta durur vs.vs.vs. Kısacası insanları bıktırırlar. Şöyle bir önerim var : eğer bizim otobüs firmalarının web adresleri var ise hep birlikte hareket edip protesto mailleri atalım. belki biraz kendilerine çeki düzen verirler!!! NE DERSİNİZ? Sevgiyle Kalın...  |
| |
|
|
| MUCURnet |
Mesaj Tarihi 10/09/2006 16:48
|

Katılım Tarihi: 21.05.06
|
Malesef web siteleri bulunmamakta...

Mucur'un en NET sesiyiz..! |
| |
|
|
| KIRANLIM |
Mesaj Tarihi 11/09/2006 11:25
|
Katılım Tarihi: 14.06.06
|
Bende sevgili arkadaşlarıma katılıyorum. Haklılar memleketimizin otobüs firmaları gerekli özeni göstermedikleri gibi müşteri kıymeti de bilmiyorar. Sadece tatillerde ve bayramlarda otobüsleri doluyor oda mecbüriyetten diğer zamanlarda üç beş kişiyle gidip geliyorlar ama nafile. Sanırım paraya doymuşlar aç değiller. Fakat unutmamak gerek onlar bizi kaybederse firmaları zarar eder, biz onları kaybedersek biz zarar ederiz. Şöyleki; firmalarımızı küstürüp başka firmalarla yolculuk edersek bu kez iki kat fiyat farkla yolculuk yapmak zorunda kalırız. Ailece gelip giden insanlarımızıda bir düşünelim.
Lütfen Firmalarımızda bizlerde memleketimize insanımıza sahip çıkalım. Biz bizi anlarızda el bizi anlamaz.... selam ve saygılar
M.ÇELİK |
| |
|
|
| fatih |
Mesaj Tarihi 11/09/2006 12:16
|

Katılım Tarihi: 25.08.06
|
Düsüncelerinize katılıyorum arkadaslar benim de basıma cok gelmedi degil.Kırsehire geldigimiz zaman bekliyoruz da bekliyoruz. neyi bekliyoruz anlamıs degilim daha. bence söförlerin ve bazı anlamsız tavır ve artistlik duygusuna kapılan muavinleri. muavinler sözüm bazılarınıza işinizi sevmiyor olabilirsiniz, bıkmışta olabilirsiniz.insanlara hizmet ediyorsunuz.isim vermeyi istemiyordum ama şanal kırsehirle yolculuk yapmayı düsünmüyorum uzun bir zaman. metroyu ya da diger kayseri firmalarını tercih edecegim.
 |
| |
|
|
|
Mesaj Tarihi 11/09/2006 15:33
|
|
Önder Tatarlı'nın 3 defa yolda kaldık dediği otobüs geçtiğimiz günlerde Mermerler'e ait bir otobüsün Kayseri'den Kırşehir'e dönüş yolculuğu sırasında oldu. Önder'in bahsettiği otobüs bu otobüs mü ve Kayseri - Kırşehir yolculuğu mu bilemiyorum ama, böyle bir olay yakın bir süre önce benim de başıma geldi. Azami 2 saat olan Kayseri-Kırşehir arası yolculuğumuz 4,5 - 5 saat sürdü ve Kırşehir'e ulaşıncaya kadar aynı firmadan 3 otobüs değiştirdik iyi mi??!!
Düzenleyen Düzenleme Tarihi: 11/09/2006 15:38 |
| |
|
|
| Onder tatarli |
Mesaj Tarihi 11/09/2006 18:20
|

Katılım Tarihi: 12.07.06
|
Size gerçek bir anımı anlatayım temmuz ayında konyaya gidiyorum araba 9 da kırşehirden çıktı normalde 12 30 da felan konyaya varır.benim de aktarma anamura 13 30 da arabam kalkıyor araba ortaköy çıkışında arızalandı ve şoför ve mavin müşterileri dövmeye yürüdü.2 saatte yeni bir araba geldi bende anamur arabasını kaçırdım gece 22.30 a kadar araba bekledim.rezzzzzzzzzzzzzilllllllllllllllllllllliiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkk yyyyyyaaaaaaaa Param olsun fıstık gibi bir firma kuracağım....
|
| |
|
|
| happyyboy |
Mesaj Tarihi 12/09/2006 01:33
|

Katılım Tarihi: 22.06.06
|
SONUNA KADAR KATILIYORUM BEN AYDA 4 KEZ BİNİYORUM AMA BUNDAN SONRA KENT LE GİDİP GELECEĞİM ÇOĞU ÖĞRENCİNİN YAPTIĞI GİBİ...
MUCUR MYO!
www.mucurhaber.net
www.ravda.net |
| |
|
|
| serdal |
Mesaj Tarihi 12/09/2006 13:35
|
Katılım Tarihi: 30.06.06
|
merhaba arkadaşlar, formdaki yazılarınızı okuyorumda hep bir ağızdan şehirlerarası toplu taşımacılıkdan şikayet ediyorsunuz. Evet bende sizlerle hem fikirdeyim. Lakin sorunun temeline pek bakan yok. İki tekelin arasında kalmış bi grup yolcu ne yapabilir ki gibi düşünmemek lazım. Özellikle şimdilerde sadece mucurlunun ankara'ya gelip gitmesi gibi bir seyahat mantığı kalkıp yerini üniversitelinin, köylünün, bürokrasiyle, başkentle, hastaneyle...işi olanların yani aciliyeti olan insanların yolculuğunun söz konusu olduğu bi ortam vardır. Dolayısıyla bence bu bir çeşit kültür sorunudur. Olaya tamamiyle ticari bir zihniyetle bakan taşımacı firmalar vekarşıların da haklarını arayamayan yolcular. Tabi burda da tipik dünya düzeni gibi güçlünün (haklının değil) haklı olduğu bi durum var. Ama zannederim ki bu da değişek, çünkü kültür seviyesi yüksek insanların genelde üniversite öğrencileri, taşımacılık sektörüne değişik bi hava vereceklerini umuyorum. Sorunun temelini taşımacılık kültürü olarak görüyorum. Sistemin bozukluğundan kaynaklandığınainanıyorum.Kendi iç ve dış etkenlerin denetlemesinden uza,benyapartım kimse karışamaz zihniyet, beklekardeşim zihniyeti dahabizlere çok saç baş yoldurur. İnşallah düzelmesifazlasürmez. Herkese iyi günler. |
| |
|
|
| Beyzade38 |
Mesaj Tarihi 05/11/2008 14:31
|
Katılım Tarihi: 05.11.08
|
arkadaşlar bencede walla bizim şehirler arası taşımacılıkta büyük sıkıntılar var katipten bilet almak bi dert şube aramak bi dert ben uzun süredir biletlerimi hep online alıyom rahat ediyom walla hemde ucuza sizinlede bu siteyi sizlerlede paylaşmak istiyorum www.biletall.com burada bi bakın yüzlerce otobüs firması var hemde uygun fiyata bence sizde deneyim bi bu siteyi |
| |
|
|
| metin |
Mesaj Tarihi 06/11/2008 11:31
|

Katılım Tarihi: 13.06.06
|
BİRDE MUCUR YAZIHANELERI KREDI KARTI DIYE BIR SEYI DAHA TANIYAMAMISLAR.ODE NEDIRKI LO DER GIBI BAKIYOLAR.ULA BUDA PARA DEDIMSEDE IKNA EDEMEDIM.OLMUYORMUS OLMAZMIS ACABA UZERINDE ATATURK RESMI YOK DIYEMI ALMIYORLAR NE DERSINIZ. |
| |
|
|
| metin |
Mesaj Tarihi 06/11/2008 11:38
|

Katılım Tarihi: 13.06.06
|
IYI KOTU YINEDE BIZIM FIRMALARIMIZ BIZLER ICIN VARLAR. |
| |
|