|
KIRAN KÖYLÜLER DERNEĞİ
|
| KIRANLIM |
Mesaj Tarihi 29/04/2008 12:12
|
Katılım Tarihi: 14.06.06
|
SEVGİLİ KIRAN KÖYLÜ HEMŞEHRİLERİM BENİM İSMİM MEHMET ÇELİK KÖYÜMÜZ DE LAKABIMIZ; HACIİBİŞLER, DİYE BİLİNİR ANKARA' DA İKAMET ETMEKDEYİM. ANKARA VE ÇEVRESİNDE OTURAN DEĞERLİ KÖYLÜLERİM.KÖYÜMÜZÜ DAHA İYİ TANITMAK KÖYLÜMÜZE DAHA İYİ BİR HİZMET SUNMAK KÖYÜMÜZÜ KENDİMİZE DAHA YAKIN YAPMAK İÇİN BİR ÇALIŞMA YAPMAK İSTİYORUM. SİZ DEĞERLİ KÖYLÜLERİMİN BAŞTA SİTEMİZ YÖNETİCİSİ TÜRKAY BEYİN VE KÖYÜNÜ SEVEN KÖYÜNE HİZMET ETMEK İSTEYEN ŞU ŞÖYLE OLSA DAHA İYİ OLUR DİYEN KÖYÜNÜ SEVEN KÖYLÜLERİMİN DİLEK VE TEMENNİLERİYLE BİRLİKTE BİR ARAYA GELİP BİR ÇALIŞMA YAPMAK ARZUSUNDAYIM. BİLGİLERİNİZE
KIRANLIM
Düzenleyen MUCURnet Düzenleme Tarihi: 06/05/2008 16:04
M.ÇELİK |
| |
|
|
| KIRANLIM |
Mesaj Tarihi 29/04/2008 12:17
|
|
ÖNERİLERİNİZİ, DİLEKLERİNİZİ, TEMENNİLERİNİZİ BURDANDA YAZARAK HER NERDE OLURSANIZ OLUN BİZE ULAŞIN.
SELAM VE SAYGILARIMLA
KIRANLIM
M.ÇELİK |
| |
|
|
| umut feridun |
Mesaj Tarihi 08/05/2008 00:09
|

Katılım Tarihi: 29.02.08
|
slm hemşerim biz birbirimizi tanımıyoruz ama senninle akrabayız hacı ibiş benim akrabam olur ben şahbazlardan necati şahbaz'ın oğlu ferudun şahbaz aydın'da ikamet ediyorum kurduğunuz dernek için ne yardım yapabilirim adresim 1'nci Jandarma Er Eğitim Tabur K.lığı '3'ncü Bl.K'lığı AYDIN elimizden gelen yardımları yapmaya hazırım ama bizi yönlendirim
saygılarımla
feridun şahbaz |
| |
|
|
| kaya40 |
Mesaj Tarihi 04/06/2008 01:48
|
Katılım Tarihi: 04.06.08
|
bede kıran köyündenim sarıkayelerdenim kaya lardanız biz köye sıkgidenlerdeniz köyümüzün eski zamanlargibi şenlenmesini istiyorz köy adına site kurmanız çok iyi olacak bizim için büyük bir eksik hoşçakalll erdem kaya |
| |
|
|
| kaya40 |
Mesaj Tarihi 04/06/2008 16:04
|
Katılım Tarihi: 04.06.08
|
selam hemşerilerim köyümüzün FACEBOOK da KIRAN KÖYÜ adına arkadaşlarımız gurup açtılar şimdilik üyelerimiz 7 sizlerin katkısı ile daha çogalacagız resim filan köyümüz adına güzel bi etkinlik olacak lütfen ilgilenin facebook KIRAN KÖYÜ |
| |
|
|
| gokay |
Mesaj Tarihi 20/06/2008 14:38
|
Katılım Tarihi: 21.05.07
|
;);)selam hemşerilerim ben aydın'dan HAYATİ ŞAHBAZ bütün kıranlı hemşerilerime selamlar hoşcakalllllın!!!!!!;) |
| |
|
|
| KIRANLIM |
Mesaj Tarihi 24/06/2008 15:50
|
|
DEĞERLİ KÖYLÜLERİM, MSN ADRESLERİNİZİ VERMEK İSTERSENİZ, ORADAN DAHA RAHAT SOHBET EDİP,KÖYÜMÜZLE İLGİLİ GÜZEL ŞEYLER YAPABİLME FIRSATI YAKALAYABİLİRİZ. BENİM MSN ADRESİM ÜYELİK BİLGİLERİMDE VAR İLGİ VE ALAKANIZA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
HAYALİNİ KURUPTA YAŞATMAK İSTEDİĞİNİZ KIRAN KÖYÜNE DOĞRU SELAMETLE RASGELE;
GÜZELİ GÜZEL YAPAN GÜZEL İNSANLARIN GÜZEL DÜŞÜNCELERİDİR. (KIRANLIM)
M.ÇELİK |
| |
|
|
| KIRANLIM |
Mesaj Tarihi 24/06/2008 15:52
|
|
DEĞERLİ KÖYLÜLERİM, MSN ADRESLERİNİZİ VERMEK İSTERSENİZ, ORADAN DAHA RAHAT SOHBET EDİP,KÖYÜMÜZLE İLGİLİ GÜZEL ŞEYLER YAPABİLME FIRSATI YAKALAYABİLİRİZ. BENİM MSN ADRESİM ÜYELİK BİLGİLERİMDE VAR İLGİ VE ALAKANIZA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
M.ÇELİK |
| |
|
|
| KIRANLIM |
Mesaj Tarihi 24/06/2008 15:52
|
|
M.ÇELİK |
| |
|
|
| ozkan |
Mesaj Tarihi 16/07/2008 20:32
|
Katılım Tarihi: 09.07.08
|
<<Kıymetli Hemşerilerim bu siteyi açan arkadaşımıza sevgi ve saygımızı iletmeyi bir borç bilerek huzurlarızdan teşekür ediyorum.
<<Bizleri buluşturduğundan dolayı çok çok mutluyum. Köyümüz hakkında elimizden ne gelir ise bu siteye yapmalıyız. <Bir gün bu diyarlardan göç ettiğimizde bizleri bilenler sevgi ve saygıyla anarlar bunu hiç ama hiç unutmayalım.
<<Ben KIRAN'LI : ÖZKAN GÜNDÜZ ,
Düzenleyen ozkan Düzenleme Tarihi: 10/05/2009 19:49 |
| |
|